x

" جلسه هماهنگی جهت تشکیل کانون اجتماعی -فرهنگی- سلامت- شهر هرند با مسئولین مربوطه ""

جلسه هماهنگی جهت تشکیل کانون اجتماعی فرهنگی سلامت شهر هرند با حضور کارشناس محترم آموزش سلامت در معاونت بهداشتی استان و مسئول اجرای برنامه محله های ارتقا دهنده سلامت در استان اصفهان، مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرند، مسئول واحد آموزش سلامت، امام جمعه محترم، فرمانده بسیج ناحیه و نمایندگان شهرداری و کمیته امداد، خیرین و معتمدین شهر هرند، ناظر،مراقب ،کارشناس روان،کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت هرند و جمعی از فعالین اجتماعی و فرهنگی در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه علمی کاربردی  تشکیل شد.

در این جلسه توضیحاتی راجع به ماهیت کانون و رسالت آن ارائه شد و حضار محترم در مورد چالش های بهداشتی شهر تبادل نظر کردند. همچنین محل استقرار کانون درساختمان "مهدقرآن" جنب مرکز نیکوکاری انتخاب شد.