موضوع آموزش: " راههای کنترل خشم و استرس در دانش اموزان"

🧑‍💻👩‍💻موضوع آموزش:
" راههای کنترل خشم و استرس در دانش اموزان"همه ما در طول مدت تحصیل در مدرسه در صدها امتحان مختلف شرکت می‌کنیم؛ اما هر بار مجبوریم با استرس امتحان دست و پنجه نرم کنیم و دنبال راهی برای کاهش و کنترل اضطراب امتحانات هستیم. خیلی وقت‌ها دانش‌آموزان سخت‌کوش و درس‌خوان صرفا به خاطر استرس کنترل نشده در جلسه امتحان، نمی‌توانند دانسته‌هایشان را روی کاغذ بیاورند. حتما تا به حال این تجربه را داشته‌اید که سر جلسه ناگهان همه اطلاعات از ذهنتان پاک شوند اما کمی بعد از پایان امتحان همه چیز را به خاطر بیاورید، بخش زیادی از این اتفاق زیر سر استرس و اضطراب است .

کارشناسان سلامت روان در شهرستان هرند در مدارس مختلف آموزش های لازم را در مقابله با استرس  در دوران امتحانات به دانش آموزان ارائه داده تا میزان  استرس را به کمترین حد خود برسانند .