" ⭕️گزارش بازدید مشترک بررسی وضعیت بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه در خصوص بیماری تب برفکی در تاریخ ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ "
⭕️گزارش بازدید مشترک بررسی وضعیت بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه در خصوص بیماری تب برفکی در تاریخ ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
🔹در تاریخ فوق، بازدید مشترکی با حضور کارشناسان محترم بهداشت محیط، جهاد کشاورزی و دامپزشکی از گوشتفروشی ها و رستوران ها ی سطح شهر هرند انجام شد.
🔹در این بازدید، موارد مرتبط با بهداشت محیط، بهداشت گوشت و ایمنی مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین آموزشهای لازم در زمینه عدم عرضه ی گوشت با شواهد بیماری تب برفکی، رعایت اصول بهداشتی، نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی و پیشگیری از آلودگیهای احتمالی به متصدیان واحدهای صنفی ارائه گردید.
🔹این بازدید با هدف ارتقاء سطح سلامت عمومی و نظارت بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد.