" ⭕️ برگزاری دومین کمیته امنیت غذایی با محوریت روز جهانی غذا و روز جهانی تخم مرغ "
⭕️ برگزاری دومین کمیته امنیت غذایی با محوریت روز جهانی غذا و روز جهانی تخم مرغ
🔹 در تاریخ دوشنبه ۹ مهرماه دومین جلسه امنیت غذایی واحد بهبود تغذیه با حضورمدیر محترم ستاد شهرستان جناب اقای دکتر فراهانی ، معاون محترم ایشان جناب اقای مهندس محسنی ، مسئولین واحدهای ستادی و کارشناسان ایشان برگزار شد
🔹 در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسه گذشته در خصوص ارتقا شاخص های بهبود تغدیه و بررسی علل عدم ارتقا برخی شاخص ها و چالش های مواجه شده حین اجرا اشاره شد و مقرر گردید اثربخشی راهکارهای جدید مجددا ماه اینده مورد بررسی قرار گیرد.
🔹سپس به برنامه کودکان حمایتی پرداخته شد.
آنگاه ضمن اطلاع رسانی ۱۷ مهر ماه روز جهانی تخم مرغ و ۲۴ مهرماه روز جهانی غذا با تاکید بر مصرف نان کامل پیشنهاداتی در خصوص بزرگداشت این مناسبات و اطلاع رسانی مطلوب این مهم به عموم جامعه از جمله برگزاری کلاس های آموزشی در ادارات و مدارس،صبحانه نمادین،بازدید از مراکز طبخ نان و...مطرح گردید.در حاشیه جلسه نیز کلاس آموزشی جهت پرسنل فنی ستاد در خصوص باورهای نادرست در خصوص مصرف تخم مرغ توسط سرپرست محترم واحد تغذیه سرکار خانم رحیمی برگزار شد که با استقبال همکاران مواجه گردید.