رفتن به محتوای اصلی
x

" 🔴آغاز پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم ۱۴۰۴ با محوریت ترویج مصرف نان سالم "

🔴آغاز پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم ۱۴۰۴ با محوریت ترویج مصرف نان سالم

🔴نان کامل نسبت به نان‌های تهیه‌شده با آرد سفید ارزش تغذیه‌ای بیشتری دارد.

🔴آرد کامل از تمام اجزای دانه گندم شامل آندوسپرم، سبوس و جوانه تهیه می‌شود و کمتر از ۶ درصد سبوس‌گیری دارد. وجود فیبر بالا در این نوع نان موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش کلسترول LDL و کنترل قند خون می‌شود.

🔴میزان مجاز مصرف نمک برای بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی–عروقی حداکثر ۳ گرم و برای افراد سالم ۵ گرم در روز عنوان شده است.

🔴خرید نان به اندازه مصرف روزانه، استفاده از کیسه پارچه‌ای برای حمل، سرد کردن نان پیش از جابه‌جایی و فریز کردن آن برای نگهداری طولانی‌مدت

🔴مصرف نان‌های حجیم سبوس‌دار در یکی از وعده‌های غذایی روزانه توصیه می‌شود.

🔴برای تولید نان سبوس‌دار باید از آرد سبوس‌دار واقعی استفاده شود و افزودن سبوس روی نان روش درستی نیست.