" پیشگیری از مسمومیت مواد غذایی در تابستان "
☘️ عرض سلام و درود خدمت همشهریان گرامی
باتوجه به اینکه هر ساله در فصل تابستان و روزهای گرم سال، با افزایش مسافرت ها و حضور در اماکن پرتجمع، افزایش مصرف غذاهایی که شاید به طور کامل بهداشتی نباشد را شاهد هستیم. بنابراین انتظار میرود که آمار ابتلا به بیماری های قابل انتقال از طریق آب و غذا افزایش یابد.مهمترین راه های پیشگیری از ابتلا ، به موارد زیر می توان اشاره کرد:
👈 استفاده از آب آشامیدنی سالم
👈 گندزدایی میوه و سبزیجات خام
👈 عدم تهیه غذا از دست فروشان
👈 نگهداری غذا در یخچال و حرارت دادن کامل غذاهای سرد شده
👈 شست و شوی دستها با آب و صابون
👈 دفع بهداشتی فاضلاب
✍️ روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرند