" توصیه های مربوط به ذبح دام به مناسبت عید سعید قربان "
با سلام و احترام
با توجه به اهمیت بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان و در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان به منظور پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کنگو (CCHF) خواهشمند است شهروندان محترم دستورالعمل های ذیل را در هنگام ذبح دام رعایت فرمایید:
👈 افرادی که به ذبح دام مشغول هستند از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارهایشان
را بعد از ذبح ضد عفونی کرده و همچنین خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.
👈 به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.
👈 گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل٢٤ ساعت در دمای ٤ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود .
👈 جگر و سایر امحا و احشای دام، پس از ٤٨ ساعت نگهداری در دمای ٤ درجه سانتی گراد، مصرف شود.
👈 افرادی که گوشت خرد می کنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده نمایند.
👈 از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب شود.
👈 از دستکاری، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری گردد. اگر کنه بروی بدنتان مشاهده نمودید با پنس ناحیه سر آن را از داخل پوست خارج کرده و با الکل ۷۰ درصد ضدعفونی کنید .
❌ از شهروندان گرامی خواهشمند است در صورت تمایل جهت بازرسی لاشه های ذبح شده با بازرس عید قربان آقای ایزدی تماس حاصل فرمایید
۰۹۳۵ - ۲۳۵۱۳۳۳
۰۹۹۲ - ۱۳۹۴۵۵۶
✍️ روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرند